Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στην ενδεκάδα με ΠΑΣ, ο Ελ Αραμπί και ο Φορτούνης

Με αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα playoffs της Super League 1.

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στην ενδεκάδα με ΠΑΣ, ο Ελ Αραμπί και ο Φορτούνης

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ σαφώς και κλόνισε τον Ολυμπιακό, όμως, η σεζόν δεν έχει τελειώσεις για τους Πειραιώτες. Οι πρωταθλητές την Κυριακή (1/5, 17:00, NS PRIME) υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που είναι πολύ σημαντικό. Ίσως αυτή τη στιγμή είναι και το σημαντικότερο για τους "ερυθρόλευκους".

Εάν θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα γρήγορα θα πρέπει να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί και να επιστρέψουν στις νίκες. Μη ξεχνάμε ότι η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού σημειώθηκε στις 13 Μαρτίου και είναι εκείνο το 2-1 επί του Άρη.

Στον Ρέντη υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, αλλά άπαντες έχουν αντιληφθεί πως η καλύτερη απάντηση θα είναι να καταφέρουν να πάρουν το πρωτάθλημα γρήγορα και μάλιστα την Τετάρτη μέσα στην Τούμπα. Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να στρέψει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με τον ΠΑΣ που είναι ένας αντίπαλος, ο οποίος τους δυσκολεύει αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Στην ενδεκάδα θα έχουμε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στον Ρέντη έγιναν αρκετές δοκιμές από τον Πέδρο Μαρτίνς και το δεδομένο είναι πως ο Βρουσάι θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του τραυματία Λαλά. Ο Μπα θα καλύψει το κενό του συμπατριώτη του, Σισέ που έμεινε εκτός αποστολής και ο Σωκράτης θα αγωνιστεί δίπλα του, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Από 'κει και πέρα δεδομένη θεωρείται και η επιστροφή του Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Για τις υπόλοιπες θέσεις όλα είναι ανοιχτά με τον Καρβάλιο να είναι φαβορί να παίξει από την αρχή, τον Εμβιλά να θεωρείται δεδομένος, ενώ και ο Μαντί έχει κερδίσει πόντους. Πολλές πιθανότητες έχουν και οι Μασούρας, Βαλμπουενά, ενώ έκπληξη θα είναι αν παίξει βασικός ο Φορτούνης, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή.