Ολυμπιακός: Μήνυμα Μαρτίνς σε Σισέ, τραυματίας ο Λαλά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έγινε γνωστή η αποστολή που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς από την οποία απέκλεισε τον Σισέ, ενώ Λαλά και Μανωλάς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ολυμπιακός: Μήνυμα Μαρτίνς σε Σισέ, τραυματίας ο Λαλά

Μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό θέλουν πάση θυσία τη νίκη στην αυριανή (17:00, 1/5) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Πειραιώτες από εδώ και στο εξής εκείνο που θέλουν είναι να τελειώσουν άμεσα την κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα με τρόπο που θα αλλάξει το κλίμα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε δύο ποδοσφαιριστές του. Ο Παπέ Σισέ έμεινε εκτός αποστολής όπως ήταν αναμενόμενο πληρώνοντας το… μάρμαρο της συμπεριφοράς του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κένι Λαλά από την πλευρά του στον ημιτελικό με τους Θεσσαλονικείς πρόσθεσε ακόμα μία προβληματική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί γι' αυτόν είναι πολύ βαρύ, όμως, στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής. Κατά τα άλλα εκτός έμεινε ο Μανωλάς λόγω του προβλήματος του, ενώ στην αποστολή είναι ο Φορτούνης.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού έχουν συμπεριληφθεί οι:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.