Μοχαμαντί: «Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ»

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί τόνισε ότι η ΑΕΚ θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ (1/5, 21:00) στην Τούμπα μόνο για τη νίκη.

Μοχαμαντί: «Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ»

Μιλώντας στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Μιλάντ Μοχαμαντί αναφέρθηκε στον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1/5, 21:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Όλο αυτό το χρονικό διάστημα εμείς οι ποδοσφαιριστές κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ και τη σημασία της για τη συνέχεια: «Με τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ είμαστε καλύτερα. Αλλά είμαστε σε δύσκολη κατάσταση και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη και με τον ΠΑΟΚ. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας».

Για τον ΠΑΟΚ, τι διαφορετικό περιμένει και τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ, είδαμε και το παιχνίδι μεσοβδόμαδα του Κυπέλλου. Είναι μια καλή ομάδα, μια πολύ συμπαγής ομάδα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση».

Για την απώλεια του Αραούχο και την εμπιστοσύνη που έχει στους συμπαίκτες του: «Είναι δύσκολο αυτό που συνέβη με τον Σέρχιο. Η κατάσταση με τον Ανσαριφάρντ είναι λίγο δύσκολη, λόγω ενός θέματος με την όρασή του. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν, έχουμε καλούς παίκτες στην επιθετική γραμμή».