ΑΕΚ: Ανανέωσε την σύμβαση της με το ΟΑΚΑ έως το τέλος του 2022!

Παρότι η ΑΕΚ πρόκειται εντός των προσεχών μηνών να επιστρέψει στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας η ΠΑΕ προχώρησε σε ανανέωση της σύμβασης της με το ΟΑΚΑ, έως το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, για να μην μείνει ...ξεκρέμαστη σε παν ενδεχόμενο.

ΑΕΚ: Ανανέωσε την σύμβαση της με το ΟΑΚΑ έως το τέλος του 2022!

Στην ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στην Νέα Φιλαδέλφεια, αφού τα έργα της ριζικής ανακαίνισης της ιστορικής έδρας του «Δικεφάλου» βρίσκονται στην τελική τους ευθεία.

Παρόλα αυτά η ΠΑΕ συνυπέγραψε με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ την σύμβαση ανανέωσης της χρήσης του «Σπύρος Λούης» έως το τέλος του 2022.

Κίνηση που εκπορεύεται από την πρόθεση των ιθυνόντων των «κιτρινόμαυρών» να μην βρεθούν προ απροόπτου και...ξεκρέμαστοι σε ενδεχόμενη καθυστερήση των έργων (υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι) ή γραφειοκρατική (αδειοδότηση).

Άλλωστε υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο ευρωπαϊκής παρουσίας και δεδομένου ότι τα ματς των προκριματικών ξεκινούν νωρίς μέσα στο καλοκαίρι που το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας δεν θα είναι ακόμη αδειοδοτημένο καθιστούσαν ...μονόδρομο την ανανέωση της σύμβασης με το ΟΑΚΑ.

Εξυπακούεται πως μόλις τα έργα ολοκληρωθούν και οι άδειες εκδοθούν η ΑΕΚ θα μετακομίσει στο «σπίτι» της, ανεξαρτήτως αν «τρέχει» το ενοίκιο του ΟΑΚΑ...