ΑΕΚ: Διάστρεμμα στην ποδοκνημική ο Γέβτιτς

Ο Ντάρκο Γέβτιτς αποχώρησε από την προπόνηση της ΑΕΚ με διάστρεμμα στην ποδοκνημική και τέθηκε εκτός της αναμέτρησης της Πρωτομαγιάς (21.00) κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

ΑΕΚ: Διάστρεμμα στην ποδοκνημική ο Γέβτιτς

Με ολοένα λιγότερες λύσεις πορεύεται, ενόψει του κρίσιμου, για την ευρωπαϊκή της προοπτική, αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (01/05, 21.00) η ΑΕΚ.

Μετά τον Σέρχιο Αραούχο που υπέστη θλάση και θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, πρόβλημα προέκυψε και με τονΝτάρκο Γέβτιτς, στην προπόνηση της Παρασκευής (29/04), καθώς ο Ελβετός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το πρόγραμμα της ομάδας, με διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Γεγονός που αυτομάτως τον θέτει νοκ άουτ από τον αγώνα των «Δικεφάλων», αυξάνοντας τους ...πονοκεφάλους του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Ο οποίος είδε τα γνωστά προβλήματα να παραμένουν.

Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε θεραπεία, ο Αντρέ Σιμόες, για μια ακόμα ημέρα, έκανε το πρόγραμμα αποφόρτισής του, ενώ οι Τάνκοβιτς και Γαλανόπουλος ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Η Σαββατιάτικη (30/04) προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 13:30. Μετά το πέρας της θα ανακοινωθούν τα μέλη της αποστολής για την Θεσσαλονίκη και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.