Ατρόμητος: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Κόλμαν

Ο μάνατζερ του Κρις Κόλμαν βρίσκεται στην Ελλάδα και θα έχει επαφή με τη διοίκηση του Ατρόμητου για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ατρόμητος: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Κόλμαν

Ακόμα πιο κοντά στην επέκταση της συνεργασία του με τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Κρις Κόλμαν. Εδώ και ημέρες έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις με το συγκεκριμένο θέμα και πλέον όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Ο μάνατζερ του Κρις Κόλμαν βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει από κοντά τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Ατρόμητου για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο τεχνικός των "κυανόλευκων" έχει κάνει πολλές συζητήσεις με τον Γιάννη Αγγελόπουλο. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη βρεθεί αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες και αυτό είναι ένα δείγμα των καλών σχέσεων που έχουν και της πολύ καλής διάθεση που υπάρχουν για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά υπάρχουν πολύ καλή διάθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Η παρουσία του ατζέντη του Κόλμαν στην Ελλάδα θα θέσει επί τάπητος και το οικονομικό θέμα.