ΑΕΚ: Όλα δείχνουν Αλμέιδα (εντός της εβδομάδας)!

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται ν' ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, για την επόμενη σεζόν κι οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θα είναι ο Ματίας Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Όλα δείχνουν Αλμέιδα (εντός της εβδομάδας)!

Τα προγνωστικά που ήθελαν τον μόνο από τους υποψηφίους τεχνικούς που έκανε τον κόπο να έρθει στην Ελλάδα για να διαπραγματευθεί με την ΑΕΚ τους όρους της συνεργασίας τους, επικρατέστερο, φαίνεται πως επαληθεύονται.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, ώστε να είναι εκείνος ο νέος προπονητής της «Ένωσης» από την επόμενη σεζόν και αυτό αναμένεται να επισημοποιηθεί πριν το τέλος του τρέχοντος μήνα, ώστε να είναι συνεπείς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ με την εξαγγελία τους ότι ο νέος τεχνικός θα έχει ανακοινωθεί ως το φινάλε του Απρίλη, ώστε ν' αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας το νωρίτερο δυνατό...

Η υπόθεση του προπονητή, συνεπώς, βρίσκεται στην τελική ευθεία της με τον 48χρονο Αργεντινό το φαβορί (εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου της τελευταίας στιγμής).

Υπενθυμίζεται πως βάσει πληροφορίων συμπατριωτών του, που συμφωνούν με τις Ελληνικές, η ΑΕΚ προσφέρει στον Αλμέιδα (ο οποίος παρότι έχει επαφός με την Π.Ο της Χιλής για το ενδεχόμενο ανάληψης της Εθνικής ομάδας της χώρας αλλά προτιμά την Ευρώπη...) διετές συμβόλαιο, με απολαβές 1,2 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, που θα περιλαμβάνει και τις αμοιβές του (εξαμελούς) επιτελείου του