Super League: Η «μάχη» για την παραμονή και το…μπαράζ πριν από το μπαράζ

Λαμία και Απόλλων Σμύρνης θα μονομαχήσουν τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των playouts με στόχο την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Super League: Η «μάχη» για την παραμονή και το…μπαράζ πριν από το μπαράζ

Τρεις αγωνιστικές για το τέλος των playouts και εκείνο που μένει να μάθουμε είναι την ομάδα που θα υποβιβαστεί απευθείας αλλά και εκείνη που θα πάει στο μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Λαμία και Απόλλων Σμύρνης θα «μονομαχήσουν» με…έπαθλο την προτελευταία θέση. Η Λαμία με 21 βαθμούς την επόμενη αγωνιστική θα παίξει με τον Αστέρα στην Τρίπολη και στη συνέχεια θα πάει στη Ριζούπολη για τον…τελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τελευταία αγωνιστική θα αναμετρηθεί με τον Ατρόμητο στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι τελευταίος αλλά έχει ελπίδες αφού όχι μόνο έχει μειώσει τη διαφορά στον πόντο από τη Λαμία αλλά έχει και τον…τελικό κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας στην έδρα του.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Απόλλων Σμύρνης θα παίξει με τον Ιωνικό στη Νεάπολη και μετά τον…τελικό με τη Λαμία στη Ριζούπολη θα πάει στην Τρίπολη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, πως το ματς της Ριζούπολης, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία θα είναι ένα…μπαράζ πριν από το μπαράζ της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.