Ράνγκνικ: «Είπα στους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι ο Τεν Χαγκ είναι καλή επιλογή»!

Ο Ραλφ Ράνγκνικ παραδέχθηκε ότι οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησαν την άποψη του για τον Έρικ Τεν Χαγκ, αποκαλύπτοντας ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό τεχνικό!

Ράνγκνικ: «Είπα στους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι ο Τεν Χαγκ είναι καλή επιλογή»!

Παραμονή του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Νόριτς, για την Premier League, ο Ραλφ Ράνγκνικ ρωτήθηκε για τον ...διάδοχο του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Παραδεχόμενος όχι μόνο ότι οι ιθύνοντες της Αγγλικής ομάδας ζήτησαν την άποψη του για τον Έρικ Τεν Χαγκ (που ανακοινώθηκε ότι θα τον διαδεχθεί από το καλοκαίρι) αλλά κι αποκάλυπτοντας ότι είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ολλανδό τεχνικό του Άγιαξ!

«Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, δεν έχουμε γνωριστεί. Από ό,τι έχω δει στην Μπάγερν όταν ήταν προπονητής στην Κ23 και στον Άγιαξ τώρα, μου αρέσει το ποδόσφαιρό του.

Είμαι πολύ βέβαιος ότι με μια πλήρη προετοιμασία θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει και να διαμορφώσει το δικό του επιτελείο και μια νέα ομάδα, κάτι που είναι προφανές, είμαι σίγουρος ότι θα δούμε βελτίωση.

Ήξερα ότι ο Έρικ ήταν ένας από τους υποψηφίους με τους οποίους μίλησε το διοικητικό συμβούλιο και τους είπα από άτομα που ήξερα ότι θα ήταν μια καλή επιλογή. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή επιλογή και για τα άλλα πράγματα που δεν είχαμε χρόνο να συζητήσουμε

Θα είναι μια σημαντική αλλαγή και απαραίτητη η ανοικοδόμηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.