Ολυμπιακός: «Φώναξε» ξανά ότι… πονάει στα άκρα του

Ο Ολυμπιακός σε ακόμα ένα παιχνίδι φανέρωσε τις αδυναμίες που έχει ως ομάδα από την αρχή της σεζόν. Οι… παρκαρισμένοι του εξτρέμ και ο Αϊτόρ.

Ολυμπιακός: «Φώναξε» ξανά ότι… πονάει στα άκρα του

Καμία έκπληξη δεν μας έχει προκαλέσει η εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτό που παρακολουθούμε από την αρχή της σεζόν. Και είναι αλήθεια ότι έκπληξη θα μας προκαλούσε αν βλέπαμε μία ομάδα μεταμορφωμένη. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα εδώ που έχουμε φτάσει.

Το μοναδικό που μπορεί να αλλάξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του είναι να βάλει περισσότερο πάθος και ένταση. Ακόμη και αυτό, όμως, δεν είναι γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Το θέμα για τους πρωταθλητές είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έστειλε ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα στους Πειραιώτες.

Το περασμένο καλοκαίρι ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα και ήρθαν αρκετοί παίκτες για να ενισχύσουν στα άκρα της επίθεσης. Παίκτες που τώρα είναι άφαντοι. Ονιεκούρου και Λόπες εκτός αποστολής και βασικός ο Γκάρι με τον Μασούρα. Ο Ολυμπιακός που πήρε έναν… σκασμό εξτρέμ είδε να χάνει από τον Αϊτόρ που δεν έχει κοστίσει τίποτα στον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε κάτι με το παιδί που είναι και πολύ βελτιωμένος φέτος, αλλά να έχεις… παρκαρισμένους τόσους εξτρέμ και να έχεις όλη τη χρονιά αυτή την εικόνα δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Όχι τίποτα άλλο ο Ολυμπιακός σε μερικές εβδομάδες πάλι θα βγει στην αγορά για εξτρέμ γιατί ξεκάθαρα θέλει ενίσχυση.

Και επειδή πήγαμε στα άκρα η ζημιά δεν έγινε μόνο από τους εξτρέμ, αλλά και από τους μπακ. Ο Κώτσιρας ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τρανή απόδειξη ότι όταν οι ακραίοι σου λειτουργούν σωστά τότε τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα. Ο Ρέαμπτσιουκ και ο Λαλά είχαν πολλά προβλήματα στη Λεωφόρο επιβεβαιώνοντας σε ακόμα ένα ματς πως το θέμα και εκεί είναι σοβαρό για τους Πειραιώτες. Του λείπουν οι μπακ που θα του δώσουν ώθηση.

Το θέμα είναι ότι αυτή η ομάδα πρέπει να πάει την Πέμπτη στην Τούμπα, ακόμα μία έδρα γεμάτη και δύσκολη. Έχουν μερικές ημέρες μπροστά τους να γυρίσουν το… τσιπ όσον αφορά στην ένταση.