Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Παναθηναϊκό με αρκετούς ποδοσφαιριστές να κινούνται σε ρηχά νερά και να μην μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο σε αυτό το ματς.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

ΒΑΤΣΛΙΚ

Στη φάση του γκολ δεν έχει ευθύνη, ενώ είχε σωστή αντίδραση στο επικίνδυνο κόρνερ του Αϊτόρ. Υπήρξαν ματς που είχε περισσότερη δουλειά, αλλά και πάλι όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

ΛΑΛΑ

Στο 6' έχασε τον Αϊτόρ που προσπάθησε να απειλήσει τον Βατσλίκ από πλάγια θέση. Στη φάση του γκολ ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού τον πήρε παραμάζωμα και γενικά έχει κάνει ένα κακό ματς τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Έδωσε πολλές μάχες και ήταν σοβαρός σε ακόμα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης είχε και αρκετές κρίσιμες επεμβάσεις.

ΣΙΣΕ

Τα πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο πάνω στον Παλάσιος με σωστές τοποθετήσεις. Στην επανάληψη δεν απέφυγε τα εύκολα λάθη.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Είχε πολλά προβλήματα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Τον είχαν βάλει στο σημάδι οι "πράσινοι" και από τη δική του πλευρά ήρθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

ΕΜΒΙΛΑ

Αντικαταστάθηκε στο 58', αλλά το διάστημα που έπαιξε ήταν αρκετά καλός. Είχε σωστές τοποθετήσεις όπως πάντα στη μεσαία γραμμή, αλλά και πολύ σωστές μεταβιβάσεις.

ΚΑΝΕ

Έπαιξε βασικός για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος και μέχρι το 58' που έγινε αλλαγή δεν τα πήγε άσχημα. Ο Αφρικανός κράτησε τη θέση του, έκλεισε χώρους, έτρεξε και πίεσε, ενώ στις μεταβιβάσεις του πήγε στα σίγουρα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 5' όταν έκανε κοντρόλ και έδωσε χρόνο στον Μπρινιόλι να αντιδράσει, ενώ είχε κακή αντίδραση σε ακόμα μία καλή φάση όταν βρέθηκε στην περιοχή μετά από πάσα του Όλεγκ. Δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ

Συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις ο Αγκιμπού. Ξεκίνησε πίσω από τον Ελ Αραμπί, αλλά δεν πατούσε καλά, ενώ στη συνέχεια έπαιξε δίπλα στον Μπουχαλάκη. Συνεχίζεται το ντεφορμάρισμα του.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Από τα δικά του πόδια περίμενε τα πάντα ο Ολυμπιακός. Αυτός έφτιαξε τη φάση του 5' αυτός και τη φάση του 20' που ήταν οφσάιντ ο Μασούρας. Ήταν πολύ κινητικός, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε στη μετριότητα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Ο Μαροκινός ήταν η πρώτη αλλαγή του Ολυμπιακού στο 46', αλλά χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί. Η μόνη λογική εξήγηση είναι να είχε κάποιο θέμα. Κατά τα άλλα όσο έπαιξε βοήθησε πολύ, πίεσε αρκετά και από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν οι δύο καλές κόντρες του Ολυμπιακού.

ΤΙΚΙΝΙΟ

Μπήκε αντί του Ελ Αραμπί και δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Είχε διάθεση να πιέσει, ενώ έκανε μία κεφαλιά που δεν απείλησε.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Έκανε ένα λάθος που δεν το πλήρωσε ο Ολυμπιακός, αλλά και αυτός δεν κατάφερε να συμμαζέψει την κατάσταση.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Ήθελε να πάρει πάνω του φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε στο διάστημα που έπαιξε να δώσει κάτι, ενώ αισθάνθηκε και ενόχληση νωρίς και στην ουσία δεν βοήθησε.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Έπαιξε μέχρι το 77' που τραυματίστηκε και είχε όπως πάντα διάθεση. Στη φάση του 70' που σούταρε έχει ενεργήσει λανθασμένα, διότι κανονικά θα έπρεπε να πασάρει στον Γκάρι.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ

Μπήκε αντί του Βαλμπουενά και δεν φάνηκε καθόλου το διάστημα που έπαιξε.