Αϊτόρ: «Θα θυμόμαστε αυτή τη βραδιά» (vid)

Ο Αϊτόρ ήταν ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μίλησε μετά το ματς για τη νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων», όπως και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Λεωφόρου

Αϊτόρ: «Θα θυμόμαστε αυτή τη βραδιά» (vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού και ο σκόρερ των «πρασίνων», Αϊτόρ τόνισε πως είναι χαρούμενος για το κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης» αλλά και τη σπουδαία νίκη κόντρα στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός στην κάμερα της Cosmote:

«Είναι μια εξαιρετική βραδιά και θα τη θυμόμαστε. Το να βλέπουμε ένα γήπεδο κατάμεστο μας κάνει χαρούμενο και για τον κόσμο μας και τη νίκη ειδικά μετά την πανδημία.

Αξίζαμε τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο παιχνίδι με τη Λαμία την Τετάρτη.

Προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι σκληρά και πνευματικά για έναν... τελικό όπως αυτός. χαίρομαι που αυτά που θέλαμε βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο σύλλογος και οι φίλαθλοι το άξιζαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, αξίζει να βρίσκεται ψηλά και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Πάνω από όλα παίζει ρόλο η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία μου. Όλοι με βοηθάνε κάναμε σπουδαία παιχνίδια και η σκληρή μου δουλειά βγαίνει στο γήπεδο και μου αρέσει να παίζω έτσι όπως μας δείχνει ο προπονητής, σε αυτή τη σπουδαία ομάδα».