Νιόπλιας: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι»

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για το 1-1 του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου και τόνισε πως η ομάδα του αν και άργησε να μπει στο ματς στη συνέχεια ήταν αυτή που κυριάρχησε στο γήπεδο.

Νιόπλιας: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι»

Ο ΟΦΗ μπορεί να μην διεκδικεί κάτι στα playouts, αλλά γι' ακόμα ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός και είχε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στον Ατρόμητο για να φύγει ακόμα και με τη νίκη. Ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του δεν μπήκε καλά στο ματς, αλλά στη συνέχεια είχε τον έλεγχο του αγώνα.

«Νομίζω ότι είναι δίκαιη η μοιρασιά. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο που δεν ξεκινήσαμε δυνατά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Για την περίοδο και για τις καταστάσεις στις οποίες βρισκόμαστε, είχαμε μία καλή εμφάνιση. Αυτό που μένει είναι να κάνουμε Καλό Πάσχα και να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο και να κοιτάξουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια, να τελειώσει η σεζόν και να είμαστε δυνατοί για την επόμενη χρονιά.

Είμαστε ευχαριστημένοι. Θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλύτερα. Αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα και για παράδειγμα με τον Απόλλωνα ήταν ένα πλασματικό σκορ. Τα αφήνουμε πίσω μας αυτά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε καλά, βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης.