ΑΕΚ: Με Στάνκοβιτς, Σιμόες, κι Ανσαριφάρντ, αλλά και πέντε απουσίες η αποστολή για τα Γιάννινα

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/04, 18.00) όπου συμπεριλήφθηκαν οι Ανσαριφάρντ, Σιμόες και Στάνκοβιτς, αλλά στις απουσίες των Βράνιες, Άμραμπατ και Τάνκοβιτς προστέθηκαν εκείνες των Λε Ταλέκ και Μισελέν

ΑΕΚ: Με Στάνκοβιτς, Σιμόες, κι Ανσαριφάρντ, αλλά και πέντε απουσίες η αποστολή για τα Γιάννινα

Τρεις «μέσα», πέντε «έξω»...

Αυτός ήταν ο απολογισμός των επιστροφών και των απωλειών για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το πέρας της προετοιμασίας, για τον αγώνα στους «Ζωσιμάδες» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφς της Super League.

H Kυριακάτικη προπόνηση στα Σπάτα ήταν η τελευταία πριν πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» το αεροπλάνο για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε θεραπεία, όπως και οι Νταμιάν Λε Ταλέκ, Κλεμάν Μισελέν που ήταν οι απόντες της τελευταίας στιγμής.

Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο και ο δεύτερος εξαιτίας ενός χτυπήματος στην αριστερή πτέρνα, που αποκομίσαν στην Σαββατιάτικη προπόνηση.

Οι Νόρντιν Άμραμπατ και Μουαμέρ Τάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά. Κι οι πέντε δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Σιμόες, Ανσαριφάρντ και Στάνκοβιτς, που ανάρρωσαν από τα προβλήματα τους, που τους στέρησαν την παρουσία κόντρα στον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά στα Γιάννενα ταξιδεύουν οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ.