Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι της Λεωφόρου για τον Ολυμπιακό

Τι φοβάται ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τι περιμένει να δει για να φύγει νικητής.

Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι της Λεωφόρου για τον Ολυμπιακό

Το +11 του Ολυμπιακού από τη δεύτερη θέση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για να χαλαρώσει η ομάδα του Πειραιά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ένα ματς με τους "πράσινους" έχει πάντα τη δική του σημασία κι αυτό ισχύει και για τον αγώνα της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη Nova τόνισε πως επιβάλλεται να πάρει τη νίκη η ομάδα του, όμως και ο ίδιος ξέρει ότι είναι ένα ματς παγίδα. Εκείνο που τρέμει περισσότερο ο 51χρονος προπονητής είναι να μην έχει επηρεαστεί η ομάδα του από τη διακοπή λόγω της αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και προσπαθεί να τους έχει στην… τσίτα, διότι οι συνθήκες δεν επιτρέπουν καμία χαλάρωση.

Για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να περάσει νικηφόρα από τη Λεωφόρο τρία είναι τα σημεία κλειδιά. Πρώτα απ' όλα επιβάλλεται να έχει τρεξίματα και να πιέσει τον αντίπαλο του από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με πνευμόνια και εκεί ποντάρει για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η άμυνα είναι ένα άλλο σημείο που θα κρίνει τα πάντα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να την κρατήσει ανέπαφη στα πέντε τελευταία του παιχνίδια με αποτέλεσμα να μετράει και τρεις γκέλες. Και αυτό έρχεται σε συνάρτηση με το τρίτο κεφάλαιο που θα παίξει τον ρόλο του για να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός.

Το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα θα κριθεί από τους χαφ. Εάν ελέγξουν τη μεσαία γραμμή τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Εμβιλά έχει πάρει τις ανάσες του και αναμένεται να βγάλει μία φρεσκάδα στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι και ο παρτενέρ του να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ο Μαντί Καμαρά είναι το φαβορί να αγωνιστεί δίπλα του και ο Μαρτίνς περιμένει να δει ένα καλό ματς από τον Αφρικανό.