Ολυμπιακός: Γιατί η Τράμπζονσπορ ξανακοιτάζει τον Γιώργο Μασούρα

Οι Τούρκοι ξαναέγραφαν για την Τράμπζονσπορ και τον Γιώργο Μασούρα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει λόγος που κοιτάζει την ελληνική αγορά η διαφαινόμενη πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Ολυμπιακός: Γιατί η Τράμπζονσπορ ξανακοιτάζει τον Γιώργο Μασούρα

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η είδηση που προέκυψε από την Τουρκία ότι η Τράμπζονσπορ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Θυμίζουμε ότι και τον χειμώνα είχε γραφτεί στην γειτονική χώρα ότι ο Μασούρας απασχολεί τους διαφαινόμενους πρωταθλητές Τουρκίας, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να δηλώνει άγνοια για εκείνα τα δημοσιεύματα.

Δεν προκαλούν λοιπόν καμία εντύπωση οι ματιές της Τράμπζονσπορ προς την ελληνική αγορά, καθώς η παρουσία των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, δύο παικτών που είναι καθοριστική η συμβολή τους στο να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα Τουρκίας, έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη στη διοίκηση. Συν τοις άλλοις, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο και με DNA πρωταθλητισμού.

Ο σύλλογος της Τραπεζούντας εξετάζει προσεκτικά αρκετές επιλογές για τις θέσεις των εξτρέμ, καθώς θέλει να είναι πανέτοιμος για την πρόκληση που θα έχει το καλοκαίρι και δεν είναι άλλη από τα προκριματικά του Champions League.

Ο Μασούρας λοιπόν φέρεται να πληροί τις προδιαγραφές που έχουν θέσει στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Τράμπζονσπορ για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης. Ποντάρουν δε επίσης και στο γεγονός ότι η προσαρμογή του θα είναι γρήγορη λόγω της παρουσίας των Μπακασέτα και Σιώπη. Αυτό - επαναλαμβάνουμε - υποστηρίζουν στην Τραπεζούντα.

Όλα αυτά θα τα δούμε στην πράξη... Προς το παρόν δεν γνωρίζουν το παραμικρό στον Ολυμπιακό. Ακόμη και να έρθει πρόταση πάντως από την Τράμπζονσπορ, οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει ότι είναι σκληρά καρύδια στις διαπραγματεύσεις τους.