Ολυμπιακός: Ο Κίτσος και ο Σισέ για λύση στο αριστερό άκρο

Μόνο τυχαία δεν είναι η συμμετοχή του Παπέ Σισέ στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Σαχτάρ.

Ολυμπιακός: Ο Κίτσος και ο Σισέ για λύση στο αριστερό άκρο

Και στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με την Καβάλα ο Φώτης Κίτσος έπαιξε βασικός. Ο νεαρός μπακ αγωνίστηκε ξανά με τη δεύτερη ομάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει καθιερωθεί στο συγκρότημα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Το γεγονός ότι ο Κίτσος παίζει ξανά με τον Ολυμπιακό Β', ενώ βρισκόταν στην πρώτη ομάδα δεν σημαίνει κάτι για τον παίκτη. Για τον νεαρό μπακ είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στα ματς με τον Ολυμπιακό Β' και είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα είναι πολύ σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε περίπτωση ανάγκης έχει στο μυαλό το τον Παπέ Σισέ. Τον χρησιμοποίησε στο φιλικό με τη Σαχτάρ ως αριστερό μπακ και είναι αλήθεια πως το διάστημα που έπαιξε τα πήγε αρκετά καλά. Ο Σενεγαλέζος έχει παίξει και στα προκριματικά του περασμένου καλοκαιριού αριστερό μπακ.

Εάν χρειαστεί θα δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας και δεν ήταν τυχαία η επιλογή να παίξει στη συγκεκριμένη θέση το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τη Σαχτάρ. Φυσικά και δεν είναι η θέση του Σισέ και ούτε πρόκειται να καθιερωθεί σε αυτήν, αλλά αυτή την περίοδο είναι μία λύση για τον Πέδρο Μαρτίνς. Σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη στη θέση του αριστερού άκρου της άμυνας τότε ο Σενεγαλέζος έχει τον πρώτο λόγο.