Ολυμπιακός: Ο Κρίστινσον και οι κυπριακές «Σειρήνες»

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και κυπριακές ομάδες περιμένουν στη... γωνία.

Ολυμπιακός: Ο Κρίστινσον και οι κυπριακές «Σειρήνες»

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον είχε σκαμπανεβάσματα φέτος στην απόδοσή του. Δεν έχει παίξει αρκετά, αλλά στα τρία ματς Κυπέλλου που αγωνίστηκε φέτος με τον Ολυμπιακό, δεν μπορούμε να πούμε ότι άφησε και τη σφραγίδα του.

Ο Ισλανδός γκολκίπερ αγωνίστηκε το Σάββατο (9/4) στο φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και ήταν σε διάρκεια ο πιο σταθερός ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.

Εν ολίγοις, ο Κρίστινσον παρουσίασε μία εικόνα σαν να έδειξε στον Μαρτίνς ότι θα μπορούσε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, είτε έως το τέλος της σεζόν εφόσον έχουν κριθεί τα πάντα στο πρωτάθλημα, είτε για την επόμενη χρονιά.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ισλανδός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμη μία χρονιά. Το καλοκαίρι του 2023 εκπνέει η συμφωνία που είχε συνάψει με τους «ερυθρόλευκους», όταν αποφάσιζε να αφήσει την Λάρισα με προορισμό τον Πειραιά.

Το αν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του ή θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε, γιατί πολύ απλά δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα στην παρούσα φάση.

Ωστόσο, υπάρχουν ομάδες από το εξωτερικό που περιμένουν τις αποφάσεις του Ολυμπιακού σχετικά με την εξίσωση του «άσου». Αν θα έχει δηλαδή πίσω από τον Βατσλίκ τον Τζολάκη ή τον Κρίστινσον. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν με το που ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά.

Κυπριακές και ολλανδικές ομάδες πάντως καραδοκούν και περιμένουν τις εξελίξεις.