ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Σελίμοβιτς

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς μπήκε στις προπονήσεις του ΟΦΗ

ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Σελίμοβιτς

Μία επιστροφή για τον Νίκο Νιόπλια στον ΟΦΗ. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, είδε τον αμυντικό Βαχίντ Σελίμοβιτς να λαμβάνει μέρος στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Θεραπεία έκανε ο Φαν Ντάινεν λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, με τον Ντουρμισάι να συνεχίζει τη θεραπεία του.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Μπέκου Λαμάι, Γιώργος Γωνιωτάκης, Νίκος Κορνιλάκης και Κώστας Χνάρης, προπονήθηκαν για μία ακόμη φορά με την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

«Με τον Vahid Selimovic να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/4) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Θεραπεία έκανε ο Mike van Duinen λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, με τον Fjorin Durmishaj να συνεχίζει και σήμερα θεραπεία.

Στην προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής πάσας, παιχνίδι κατοχής και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Μπέκου Λαμάι, Γιώργος Γωνιωτάκης, Νίκος Κορνιλάκης και Κώστας Χνάρης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (13/4) στις 10:30», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τρίτης (12/4) και τη συνέχιση της προετοιμασίας για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.