Ξεκάθαρο φαβορί ο Μαντί Καμαρά δίπλα στον Εμβιλά στην Λεωφόρο

Ο Μαντί Καμαρά έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί πλάι στον Γιαν Εμβιλά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, από τη στιγμή που ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο με τον Μπουχαλάκη.

Ξεκάθαρο φαβορί ο Μαντί Καμαρά δίπλα στον Εμβιλά στην Λεωφόρο

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις από την Τρίτη (12/4) κιόλας. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα δοκιμάζει κάθε μέρα μέχρι και παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς της Λεωφόρου (17/4, 21.30).

Ο Κρητικός χαφ δεν θέλει να χάσει το ματς. Από την άλλη βέβαια, ο Μαρτίνς δεν θέλει να πάρει οποιοδήποτε ρίσκο, καθώς μετά τον Παναθηναϊκό ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Μ. Πέμπτη (21/4). Αισιοδοξία υπάρχει για τον Μπουχαλάκη, αλλά ο Μαρτίνς θέλει να είναι απολύτως σίγουρος στην τελική του απόφαση για την Λεωφόρο, ότι δεν θα συντρέχει κανένας κίνδυνος να υποτροπιάσει.

Ξεκάθαρα το δίδυμο στα χαφ θα πρέπει να θεωρείται από τώρα κλειδωμένο. Ακόμα και να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς ο Μπουχαλάκης, ο Μαντί Καμαρά είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για να περάσει πλάι στον Γιαν Εμβιλά.

Η ελπίδα φυσικά του Μαρτίνς είναι ο Μαντί να εμφανίσει κάτι από τον κανονικό Καμαρά στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, έτσι ώστε να καταφέρει ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση να κερδίσει τις μονομαχίες στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Αν δεν αλλάξει λοιπόν κάτι θεαματικά έως την Κυριακή (17/4), ο Αφρικανός χαφ θα πάρει φανέλα βασικού.