ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός 0-0: Παραμένει ο «κακός δαίμονας»!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε ισοπαλία 0-0 σε ένα παιχνίδι που είχε κόκκινη, νεύρα, ευκαιρίες, αλλά όχι γκολ. Αποβλήθηκε ο Χουάνκαρ και δεν παίζει με τον Ολυμπιακό

ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός 0-0: Παραμένει ο «κακός δαίμονας»!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε πως είναι ο «κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού, αφού για έβδομο ματς στους «Ζωσιμάδες» κατάφερε να μην χάσει, μια και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, ένταση, κόκκινη κάρτα, αλλά χωρίς γκολ.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, πίεσε τους γηπεδούχους, είχε δοκάρι με τον Μαουρίσιο στο 31’, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει αυτή την υπεροχή του σε γκολ.

Από την άλλη πλευρά οι Ηπειρώτες είχαν «οχυρωθεί» πίσω από το κέντρο και προσπαθούσαν χωρίς επιτυχία να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους για να δημιουργήσουν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και στη συνέχεια εδαφική υπεροχή, αλλά ήταν… φλύαροι αδυνατώντας να απειλήσουν τον Λοντίγκιν.

Στο 75’ ο Γιοβάνοβιτς βλέποντας τον Μαουρίσιο χωρίς δυνάμεις πέρασε στη θέση του τον Αλεξανδρόπουλο και αντί του άφαντου Ιωαννίδη, τον Χατζηγιοβάννη με τον Παλάσιος να… μετακομίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 80’ ο Χουάνκαρ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για χτύπημα στο πρόσωπο του Περέα πάνω στη φάση, μια απόφαση που εξετάστηκε και στο VAR με τους παίκτες των δύο ομάδων να αλληλοσπρώχνονται και τον διαιτητή Ίστβαν Βαντ να μοιράζει κίτρινες!

Το ματς έχασε τον ρυθμό του, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να σκοράρει με κάποιες… ηρωικές προσπάθειες και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς ισόπαλες με 0-0.

Μικρογραφία

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

Διαιτητής: Ίστβαν Βαντ (Ουγγαρία)

Σκόρερς: -

Κίτρινες: Περέα (54’), Κάργας (82’), Εραμούσπε (90’) - Γκατσίνοβιτς (68’), Αϊτόρ (82’)

Κόκκινη: Χουάνκαρ (80’)

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν- Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε-Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι- Σνάιντερ (96’ Λιάσος), Μορέιρα (56’ Λώλης), Περέα (89’ Παντελάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι-Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κώτσιρας- Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς (78’ Βιτάλ), Μαουρίσιο (75’ Αλεξανδρόπουλος) - Αϊτόρ (85’ Σάντσες), Παλάσιος, Ιωαννίδης (75’ Χατζηγιοβάνης)