Ολυμπιακός: Τι συνέβη με τον Μπουχαλάκη στο φιλικό

Ποια είναι η κατάσταση του Ανδρέα Μπουχαλάκη μετά το πρόβλημα που προέκυψε στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ.

Ολυμπιακός: Τι συνέβη με τον Μπουχαλάκη στο φιλικό

Ένα απρόοπτο προέκυψε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ και αυτό είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Κρητικός χαφ αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Ουκρανούς, αφού ένιωσε μία ενόχληση.

Φοβήθηκε ότι έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και αμέσως σταμάτησε και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο έγινε αλλαγή και δεν ολοκλήρωσε το ματς.

Πάντως στον Πειραιά ήταν καθησυχαστικοί για την κατάσταση του Μπουχαλάκη. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας δεν φαίνεται να έχει πάθει κάποια ζημιά. Περισσότερο προληπτικά έγινε αλλαγή και για να αποφευχθεί τυχόν σοβαρότερος τραυματισμός του.

Η πρώτη εκτίμηση, λοιπόν, κάνει λόγο πως ο Μπουχαλάκης δεν έχει κάτι το σοβαρό. Κατάλαβε αμέσως ότι έχει πήγε να γίνει ζημιά με αποτέλεσμα να βγει από το παιχνίδι. Η κατάσταση του βέβαια θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη όταν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν στον Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.