ΑΕΚ - Άρης 1-2: Προσπέρασε με «διπλό» στο ΟΑΚΑ και στρογγυλοκάθισε 3η η ομάδα του Μπούργκος (hls)!

Ο Άρης επιβλήθηκε 2-1 της ΑΕΚ κι ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας (που οδηγεί σίγουρα στην Ευρώπη...) προσπερνώντας τους «κιτρινόμαυρους» και τον Παναθηναϊκό!

ΑΕΚ - Άρης 1-2: Προσπέρασε με «διπλό» στο ΟΑΚΑ και στρογγυλοκάθισε 3η η ομάδα του Μπούργκος (hls)!

Κερδισμένος της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφς της Super League ήταν ο Άρης αφού με την νίκη του στο ΟΑΚΑ, επί της ΑΕΚ με σκορ 2-1 - την πρώτη του στην εξτρά περίοδο του πρωταθλήματος - όχι μόνο προσπέρασε τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και τον Παναθηναϊκό που νωρίτερα είχε μείνει στην ισοπαλία στα Γιάννενα.

Έτσι είναι πλέον εκείνος τρίτος στην βαθμολογία!

Μια θέση που, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο Κύπελλο, δίνει Ευρωπαϊκό «εισιτήριο»!

Σ' ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου η ομάδα του Μπούργκος προηγήθηκε (20') με το παρθενικό τέρμα του Λούις Πάλμα μετά από λάθος του Τσιντώτα (αντικατέστησε τον Στάνκοβιτς που ένιωσε ενοχλήσεις στο «ζέσταμα») σε κόρνερ του Ιτούρμπε.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε με γκολάρα (από τα 31 μέτρα!) του Ρότα (επίσης πρώτο του στην ΑΕΚ!) και το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου παρά τις πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στην επανάληψη νέο λάθος («τσαφ») του Κριχόβιακ έδωσε στον Σάσα την ευκαιρία να κάνει το 1-2 (60') που ήταν το τελικό σκορ αφού ο Λιβάι Γκαρσία τράνταξε το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ (71'), ενώ οι φιλοξενούμενοι στην κόντρα έχασαν τα ...άχαστα!

Ακόμη κι έτσι όμως άντεξε μετά από 10 λεπτά καθυστερώησεων κι είναι στην επίζηλη 3η θέση αφήνοντας πίσω του την ομάδα του Οφρυδόπουλου, που εξακολουθεί χωρίς νίκη στα πλέι οφς...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 1-2

Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α («Σπύρος Λούης»).


Σκόρερς:
28’ Ρότα – 20’ Πάλμα, 60’ Σάσα

Διαιτητής: Μάντεν (Σκωτία)

Κίτρινες κάρτες: Κριχόβιακ, Άμπραμπατ, Τσούμπερ, Ρότα – Μπερτόγλιο, Δεληζήσης, Ματίγια, Μπεναλουάν

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι (83’ Χατζισαφί) – Κριχόβιακ, Σιμάνσκι (69’ Λε Ταλέκ) – Γκαρσία, Άμραμπατ (69’ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (77’ Μάνταλος) – Αραούχο.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργκος): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Γκάνεα (89’ Σούντγκρεν) – Ιτούρμπε (67’ Ματέο Γκαρσία), Σάσα, Ματίγια, Μανσίνι (81’ Μπερτόγλιο) – Λουίς Πάλμα (67’ Ντουκουρέ), Καμαρά (89’ Δεληζήσης).