Ολυμπιακός: Η απόφαση έχει παρθεί παρά την προσπάθεια του Ρόνι Λόπες να σώσει ό,τι... σώζεται!

Ο Ρόνι Λόπες με τη διάθεση που έβγαλε στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ήθελε να δείξει ότι δεν έχει «τελειώσει». Όμως, είναι ήδη πολύ αργά και το καλοκαίρι γυρίζει στην Σεβίλλη. 

Ολυμπιακός: Η απόφαση έχει παρθεί παρά την προσπάθεια του Ρόνι Λόπες να σώσει ό,τι... σώζεται!

Η απόφαση για τον Ρόνι Λόπες έχει παρθεί εδώ και καιρό... Φαίνεται άλλωστε από τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς το τελευταίο τρίμηνο. Ελάχιστα λεπτά συμμετοχής πήρε ο Βραζιλιανοπορτογάλος μεοσεπιθετικός από τον Ιανουάριο και μετά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τον «εμφάνισε» στο φιλικό για την Ειρήνη κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετά «ζωηρός», είχε και δύο καλά σουτ σε διάστημα ενός λεπτού, ενώ με τη γενικότερη παρουσία του σαν να ήθελε να δείξει ότι δεν έχει «τελειώσει».

Μπορεί να αλλάξει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον Ρόνι Λόπες από ένα 45λεπτο με την Σαχτάρ; Προφανώς και όχι... Εδώ είχαν φτάσει στο σημείο οι άνθρωποι της Σεβίλλης (σε συνεννόηση φυσικά με τον Ολυμπιακό) να διαπραγματεύονται τον Φεβρουάριο τη μετακίνησή του στην Κόνιασπορ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο Αχμέντ Χασάν.

Το ότι δεν πήγε στην Τουρκία, είχε να κάνει περισσότερο με το «φρένο» που έβαλε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Η απόφαση λοιπόν είναι ειλημμένη... Ο Ρόνι Λόπες μπορεί να προσπαθεί να σώσει ό,τι... σώζεται εδώ και τρεις μήνες, αλλά είναι οριστικό ότι θα γυρίσει στην Σεβίλλη το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι των Ανδαλουσιάνων αν θα τον ξαναδώσουν δανεικό ή όχι. Το πιθανότερο πάντως είναι να ξαναφύγει, μιας και στο Σάντσεθ Πιθχουάν δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν. Ήδη ακούστηκε προ ημερών και ο πρώτος «μνηστήρας» που ακούει στο όνομα της Γρανάδα.