Τζαβέλλας: Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Άρη!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των playoff της Super League εκτίμησε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από τους «κιτρίνους» αλλά καλείται να το αποδείξει κι εντός αγωνιστικού χώρου.

Τζαβέλλας: Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Άρη!

Εκτός από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ενόψει του αγώνα με την Άρη (10/04, 19.30) μίλησε στις κάμερες της Cosmote TV, εκ μέρους των παικτών ο (επανακάμψας από τραυματισμό) Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο 34χρονος διεθνής σέντερ μπακ είπε για τον τον τραυματισμό του: «Είχα ένα πρόβλημα από την Εθνική ομάδα. Ευτυχώς, δεν ήταν τόσο σημαντικό. Έχασα λίγες ημέρες προπονήσεων και ένα παιχνίδι. Τώρα, όμως, είμαι πίσω. Είμαι καλά και διαθέσιμος».

Για την εικόνα της εικόνα της ΑΕΚ, παρακολουθώντας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απ' έξω, είπε: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο. Θα μπορούσαμε και να είχαμε κερδίσει και να είχαμε χάσει. Απλά, σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι η εικόνα μας στο παιχνίδι έδειχνε ότι υπάρχει μια τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Όσο για το αν η ΑΕΚ προσπαθεί στα τελευταία παιχνίδια να κρατήσει λίγο περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της, επιχειρώντας έτσι έμμεσα να μειώσει και τον αριθμό των επιθέσεων που δέχεται:

«Έχουμε βελτιώσει πολύ την κατοχή της μπάλας. Έχουμε δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό πάνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα, σίγουρα δεχόμαστε κάποιες φάσεις, όπως όλες οι ομάδες, και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, όμως, μπορούμε να τελειώνουμε και καλύτερα τις δικές μας φάσεις γιατί στην ουσία τα γκολ είναι αυτά που μας δίνουν τους βαθμούς, που τόσο μας λείπουν στα τελευταία παιχνίδια».

Τέλος για το ματς με τον Άρη σημείωσε: «Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα. Έχει κάνει μια καλή σεζόν. Όμως, θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Άρη και πρέπει την Κυριακή να το δείξουμε και να πάρουμε τους βαθμούς που μας λείπουν».