Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-3: Παλικαρίσιο διπλό για τους Περιστεριώτες! (highlights)

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε τρεις φορές αλλά ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει μόνο τις δύο πρώτες, έτσι η ομάδα του Περιστερίου πήρε μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο με σκορ 2-3 για την 3η αγωνιστική των playouts της Super League.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-3: Παλικαρίσιο διπλό για τους Περιστεριώτες! (highlights)

To ήθελε, το άξιζε και το πήρε ο Ατρόμητος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου πέτυχε ίσως την πιο σημαντική νίκη της σεζόν στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού!

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε με σκορ 2-3 και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, αφού στη συνέχεια θα πρέπει να γίνουν... πράματα και θάματα για να ανατραπεί η κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δις στο α' ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν ισάριθμες φορές πριν τελειώσει το 45λεπτο με «όπλο» τις στημένες φάσεις, όμως το -υπέροχο από κάθε άποψη- γκολ του Κουλούρη στην επανάληψη έμεινε αναπάντητο.

Έτσι ο Ατρόμητος έσωσε μια δύσκολη και σε γενικές γραμμές κακή σεζόν με μία τεράστια νίκη, απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που έπαιξε ελεύθερα και ήταν καλός μπροστά, όμως στα μετόπισθεν είχε μεγάλα κενά και αδυναμίες...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3

Σκόρερ: 22', 36' Χόρχε Ντίας - 1' Έρλινγκμαρκ, 28' Μουνίθ, 72' Κουλούρης

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες κάρτες: 57' Κορνέλιους, 75' Αντούνες – 41' Έρλινγκμαρκ, 57' Χαρίσης, 90'+2' Γιαννιώτης

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Λούι Βργκοτς Αντούνες (82’ Μόρσεϊ) Κορνέλιους – Φλόρες Μάρτενσον (73’ Βαρόνε) – Νταγκό (73’ Μπαρμπόσα) Ντουάρτε (82’ Καρέλης) Ντίας (73’ Μεντόσα) – Βέργος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης Στρούγγης Μαυρομάτης Καστεγιάνο – Σάλομον (79’ λ. τρ. Ντένιτς) Ερλινγκμαρκ Χαρίσης – Μουνίθ (76’ Καρτάλης) Κλωναρίδης (90’+1’ Νταβιώτης) Κουλούρης.