ΑΕΚ: Στην αποστολή κι ο Γέβτιτς για το ματς με τον Άρη!

Ο Ντάρκο Γέβτσιτς σ' αντίθεση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη εβδόμαδα, είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για τον Κυριακάτικο (10/04, 19.30) ματς με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφς της Super League

ΑΕΚ: Στην αποστολή κι ο Γέβτιτς για το ματς με τον Άρη!

Με νέο πρόσωπο τον Ντάρκο Γέβτιτς στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του Κυριακάτικου (10/04, 19.30) αγώνα με τον Άρη.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός που είχε λείψει (λόγω κορονοϊού) από εκείνη με τον Ολυμπιακό, την περασμένη εβδομάδα είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του.

Στα νέα πρόσωπα συγκαταλέγεται κι ο Γιώργος Τζαβέλλας που επίσης δεν είχε παίξει στο «Καραϊσκάκη», καθώς ανάρρωσε, εν τω μεταξύ από το πρόβλημα στο δικέφαλο του ποδιού του.

«Μέσα» είναι κι οι Βράνιες - Μάνταλος που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους.

Αντίθετα δεν είναι διαθέσιμοι οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Αντρέ Σιμόες που ακολούθησαν για ακόμη μια ημέρα ατομικά προγράμματα.

Οι 22 εκλεκτοί του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ είναι οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.