Ολυμπιακός: Η Σεβίλλη ψάχνεται για τις νέες «χαμηλές πτήσεις» του Ρόνι Λόπες

Η κακή σεζόν του Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό έχει προβληματίσει έντονα την Σεβίλλη, που ψάχνεται να δει τι συμβαίνει και δεν «έπιασε» στο λιμάνι, όπως είχε συμβεί και στη Νις. Η προοπτική της Γρανάδα είναι στο προσκήνιο. 

Ολυμπιακός: Η Σεβίλλη ψάχνεται για τις νέες «χαμηλές πτήσεις» του Ρόνι Λόπες

Ο Ρόνι Λόπες θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο... Ο Πορτογαλοβραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν έπεισε τον Πέδρο Μαρτίνς και από τον Ιανουάριο ουσιαστικά έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του στο λιμάνι.

Πώς εισπράττουν στην Ισπανία όλα όσα έχουν διαδραματιστεί με τον Ρόνι Λόπες στον Πειραιά; Σίγουρα προκαλεί απορία στους ανθρώπους της Σεβίλλης, όχι το γεγονός ότι ο Μαρτίνς τον έχει εκτός πλάνων, αλλά περισσότερο αναζητούν τις ευθύνες στον ποδοσφαιριστή.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το δημοσίευμα του «Fichajes.net». «Δεν τα κατάφερε ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα γίνει χρήση της οψιόν αγοράς του, ενώ επίσης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λοπετέγκι», έγραψε χαρακτηριστικά το εν λόγω Μέσο και υπάρχει ένας προβληματισμός στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βλέπετε, η φιλοδοξία της Σεβίλλης ήταν να πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να τον αποκτήσουν με αγορά τον Ιούνιο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν στην Ανδαλουσία και ο Λόπες αναγκαστικά θα γυρίσει.

Έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, με την Σεβίλλη να τον αποκτάει το καλοκαίρι του 2019 έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ από την Μονακό.

Πλέον, το μπαλάκι πέφτει στους Ανδαλουσιάνους. Εκείνοι είναι που θα ψαχτούν το καλοκαίρι για να δουν πώς θα απεμπλακούν από το συμβόλαιό του. Και κυρίως θα ψαχτούν για το έχει φταίξει εδώ και δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να μην κάνει το «μπαμ» ούτε στη Νις, ούτε στον Ολυμπιακό.

Ήδη ακούγεται ότι ίσως παραχωρηθεί δανεικός στην Γρανάδα, επειδή είχε ενδιαφερθεί και πέρσι. Κοντός ψαλμός αλληλούια.