Βιτάλ: «Θέλω να γυρίσω στην Κορίνθιανς»

Ο Ματέους Βτιάλ μίλησε για τη μέχρι τώρα προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό και για το μέλλον του.

Βιτάλ: «Θέλω να γυρίσω στην Κορίνθιανς»

Ο Ματέους Βιτάλ παραχώρησε συνέντευξη στο «TNT Sports» και αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο τι έχει στο μυαλό του για το μέλλον του. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την πρόθεση του να επιστρέψει στην Κορίνθιανς στην οποία και ανήκουν τα δικαιώματα του.

«Από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο με την Κορίνθιανς, είναι ξεκάθαρο ότι εξαρτάται απ’ αυτήν. Εγώ είμαι πρόθυμος να επιστρέψω, θέλω πολύ να φορέσω ξανά τη φανέλα μία τέτοιας ομάδας σαν την Κορίνθιανς. Παρακολουθώ πάντα το σύλλογο και θα ήθελα να επιστρέψω. Αλλά αν είναι το θέλημα του Θεού να μείνω στην Αθήνα, θα μείνω εδώ και θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ προκειμένου να πετύχω σπουδαία πράγματα στον Παναθηναϊκό.

Όλοι οι παίκτες που περνούν από την Κορίνθιανς κρατούν αυτή τη μικρή θέση στην καρδιά τους εξαιτίας του μεγαλείου της. Οταν ζεις καθημερινά την ομάδα αντιλαμβάνεσαι το μέγεθός της και δεν υπάρχει τρόπος να το εξηγήσεις με λόγια», ανέφερε αρχικά ο Βιτάλ.

Αναφερόμενος στην προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό είπε: «Ναι, αυτή την περίοδο μπορώ να πω ότι νιώθω πως έχω προσαρμοστεί. Δεν ήταν εύκολο για μένα, ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από τη χώρα μου και ήμουν μακριά από την οικογένειά μου. Ήταν περίπλοκο, αλλά με βοήθησε να μάθω πώς να το αντιμετωπίσω.

Υπάρχει θέμα επικοινωνίας και πρέπει να το διαχειριστείς όπως μπορείς. Οι άνθρωποι στο εστιατόριο βλέπουν ότι δεν μπορείς να τους μιλήσεις, αγχώνονται και μετά αγχώνουν και εμάς».