ΑΕΚ: Επάνοδος του Βράνιες στις προπονήσεις, υπολογίζεται με Άρη!

Ο Όγκνιεν Βράνιες επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ και τέθηκε στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ενόψει του Κυριακάτικου (10/04, 19.30) αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ: Επάνοδος του Βράνιες στις προπονήσεις, υπολογίζεται με Άρη!

Ευχάριστα μαντάτα είχε από το ιατρικό «μέτωπο» ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αφού είδε τους απόντες στις προπονήσεις της ΑΕΚ να μειώνονται κατά έναν.

Ο Όγκνιεν Βράνιες προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού της «Ένωσης», για την αναμέτρηση της με αντίπαλο τον Άρη την προσεχή Κυριακή (10/04, 19.30) στο ΟΑΚΑ.

Ο Σερβοβόσνιος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε...σουβενίρ από τον Κυριακάτικο (03/04) αγώνα με τον Ολυμπιακό και δούλεψε μαζί με τους συμπαίκτες του δηλώνοντας, ουσιαστικά, τη διαθεσιμότητα του για το κομβικό ματς με τους Θεσσαλονικείς, αναφορικά με την Ευρωπαϊκή έξοδο των δύο ομάδων.

Ήταν η δεύτερη επιστροφή κεντρικού αμυντικού σε ισάριθμες μέρες μετά την επάνοδο, την Τετάρτη (06/04) σε φουλ ρυθμό προπόνησης και του Γιώργου Τζαβέλλα (ο οποίος είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο φιλικό της Εθνικής με τη Ρουμανία).

Αντίθετα, ατομικά γυμνάστηκαν, για ακόμη μια ημέρα οι Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ κι η συμμετοχή τους με τον Άρη δυσκόλεψε έτι περαιτέρω.

Ειδικά του Πορτογάλου και του Ιρανού.