«Ολυμπιακός και τρεις γαλλικές το καλοκαίρι για Καμπελά»

Επιμένουν στην Γαλλία ότι ο Ολυμπιακός θα είναι μέσα στη διεκδίκηση του Ρεμί Καμπελά το καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον γαλλικών ομάδων για τον άσο της Μονπελιέ και το διετές συμβόλαιο. 

«Ολυμπιακός και τρεις γαλλικές το καλοκαίρι για Καμπελά»

Επιβεβαιώνεται από έγκυρα ρεπορτάζ στην Γαλλία ότι ο Ρεμί Καμπελά που υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι στην Μονπελιέ, θα είναι διαθέσιμος για να κάνει ένα ισχυρό διετές συμβόλαιο με ενδιαφερόμενες ομάδες, στις οποίες συγκαταλέγουν τον Ολυμπιακό.

Είναι δεδομένο ότι η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον 32χρονο Γάλλο ακραίο επιθετικό που προφανώς κοιτάζει να κάνει ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο είτε στην πατρίδα του είτε στο εξωτερικό. Σύμφωνα με την Equipe και άλλα ΜΜΕ, οι ομάδες που θα τον διεκδικήσουν στην έναρξη της επόμενης μεταγραφικής περιόδου θα είναι ο Ολυμπιακός, η Ναντ, η Λιλ και η Στρασμπούργκ, χωρίς να αποκλείεται φυσικά να εμφανιστούν κι άλλες.

Ο Καμπελά θέλει μέσω της Μονπελιέ να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και εν συνεχεία να υπογράψει διετές συμβόλαιο σε κάποιο ισχυρό κλαμπ για να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και με κίνητρο φυσικά τις διεθνείς διοργανώσεις.