Ολυμπιακός: Ο νέος ρόλος του Αγκιμπού λόγω του «συνωστισμού» πίσω από τον φορ!

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για τον Αγκιμπού Καμαρά μετά την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη και την παρουσία του Ζοάο Καρβάλιο πίσω από τον φορ. 

Ολυμπιακός: Ο νέος ρόλος του Αγκιμπού λόγω του «συνωστισμού» πίσω από τον φορ!

Το είδαμε στο Μπέργκαμο, θα το δούμε πιο συχνά από την επόμενη σεζόν... Τί εννοούμε; Τον Αγκιμπού δίπλα στον Εμβιλά σε ρόλο «8αριού».

Ο νεαρός άσος από την Γουινέα ενδεχομένως να έχει έναν έξτρα ρόλο από την επόμενη σεζόν και υπάρχει εξήγηση για αυτό.

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη και η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρόσωπο του Ζοάο Καρβάλιο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει κάπου να χωρέσει και ο Αγκιμπού.

Eφόσον υπάρχει η πρόθεση να αποκτηθεί ένας ή δύο εξτρέμ και η θέση πίσω από τον φορ είναι καπαρωμένη από τον Καρβάλιο ή τον Φορτούνη, τότε θα πρέπει να βρεθεί ένας νέος ρόλος στον Αγκιμπού, ο οποίος αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Ο Μαρτίνς λοιπόν, επειδή το δοκίμασε στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα και του άρεσε κιόλας, από τώρα το «δουλεύει» στο μυαλό του για να το δοκιμάσει και σε κάποια από τα ματς που απομένουν έως το τέλος της σεζόν, αλλά κυρίως για την επόμενη χρονιά.

Βέβαια, ένα καλό ερώτημα είναι τι θα συμβεί με τον Μαντί Καμαρά και τον Μπουχαλάκη. Αυτό που έχουμε να πούμε συγκεκριμένα για τον Μαντί, είναι ότι το καλοκαίρι που έρχεται ενδεχομένως να είναι και το πιο «καυτό» από κάθε άλλη φορά.

Έχουμε καιρό, όμως, μπροστά μας για να δούμε τι θα συμβεί με τον «μεγάλο» Καμαρά. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η νέα θέση που ο Μαρτίνς θα επιχειρήσει να «δουλέψει με τον Αγκιμπού.