Καρβάλιο: «Αφιερωμένο το γκολ στον γιο μου που θα γεννηθεί και θα είναι… Έλληνας»

Ο Ζοάο Καρβάλιο μίλησε για το γκολ του, τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του, αλλά και για όλα όσα συνέβησαν και ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ.

Καρβάλιο: «Αφιερωμένο το γκολ στον γιο μου που θα γεννηθεί και θα είναι… Έλληνας»

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Ζοάο Καρβάλιο είπε αρκετά ενδιαφέροντα μετά το 1-1 με την ΑΕΚ. Το δε σημαντικότερο που είπε αφορούσε τον μπέμπη που περιμένει να έρθει στη ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα: «Τα δώσαμε όλα μπροστά στους φιλάθλους μας. Ευχαριστούμε για τη στήριξή τους. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε δεύτερο γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Η ΑΕΚ έχει πολλή ποιότητα. Προσπαθήσαμε πολύ και νομίζω πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη για εμάς».

Για το γκολ του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να είναι το πρώτο γκολ από τα πολλά που θα βάλω ακόμη. Εχω προσφέρει αρκετές ασίστ. Το να σκοράρεις, όμως, είναι διαφορετικό».

Για την ασίστ του Μασούρα: «Ήταν μία όμορφη συνεργασία, έκανε μία πολύ όμορφη ασιστ. Ηταν μία ωραία συνολική προσπάθεια».

Για το πού αφιερώνει το γκολ: «Προσπαθώ να σκοράρω για να το αφιερώσω στον γιο μου που θα γεννηθεί στην Ελλάδα και θα είναι… Έλληνας. Ήθελα να σκοράρω για τον γιο μου».