Σιμάνσκι: Μας δίνει αυτοπεποίθηση το 1-1 με τον Ολυμπιακό!

Ο σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, Νταμιάν Σιμάνσκι, παραδέχθηκε ότι νιώθει άνετα έχοντας δίπλα του τον, συμπατριώτη του, Κριχόβιακ, στα χαφ, αλλά κι ότι το 1-1 θα βοηθήσει την ομάδα του σ' επίπεδο αυτοπεποίθησης για να φτάσει στους στόχους της.

Σιμάνσκι: Μας δίνει αυτοπεποίθηση το 1-1 με τον Ολυμπιακό!

Έχοντας διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Νταμιάν Σιμάνσκι βρέθηκε ενώπιον της κάμερας της NOVA στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Πολωνός χαφ, που πέτυχε το 2ο φετινό του τέρμα (σ. είχε σκοράρει στην νίκη με τον Παναθηναϊκό), μίλησε για την συνεργασία που είχε με τον συμπατριώτη του Κριχόβιακ στα χαφ, το γκολ που πέτυχε αλλά και τη δυναμική που δίνει στην ΑΕΚ η εμφάνιση της στο Φάληρο

«Ηταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Ειχαμε ένα καλό πρώτο 20λεπτο, δεχθήκαμε μετά γκολ, μετά ισοφαρίσαμε. Νομίζω είναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία».

Για το τέρμα του παρατήρησε:

«Φέτος όσα γκολ έχω σκοράρει τα έχω πετύχει με το κεφάλι. Είναι μια καλή εξέλιξη ενόψει του επόμενου αγώνα απέναντι στον Άρη. Μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Όσο για την Πολωνική συνεργασία στο κέντρο του γηπέδου;

«Πρώτη φορά συνεργαζόμαστε στην ΑΕΚ. Για μένα είναι κάτι πολύ καλό. Είναι πολύ καλός παίκτης. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, βοηθάμε ο ένας τον άλλον μέσα στο παιχνίδι. Νιώθω ωραία μαζί του».