Ολυμπιακός: Ο Σισέ προπονήθηκε και ο Μαρτίνς αποφασίζει αν θα τον ξεκινήσει ή όχι με την ΑΕΚ

Ο Παπέ Σισέ έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον είναι στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς αν θα τον ξεκινήσει δίπλα στον Κώστα Μανωλά στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (3/4, 20.00, LIVE από το fosonline.gr).

Ολυμπιακός: Ο Σισέ προπονήθηκε και ο Μαρτίνς αποφασίζει αν θα τον ξεκινήσει ή όχι με την ΑΕΚ

Ένα ερωτηματικό ήταν η παρουσία του Παπέ Σισέ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (3/4, 20.00, LIVE από το fosonline.gr). Όχι για την αποστολή, αλλά για την ενδεκάδα.

Στην αποστολή θα βρισκόταν σίγουρα. Το θέμα ήταν σε τι βαθμό θα είχε επηρεαστεί από το ταξίδι του σε Αίγυπτο και Σενεγάλη για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Την Παρασκευή (1/4) δεν προπονήθηκε λόγω του ταξιδιού. Το Σάββατο (2/4) προπονήθηκε και πλέον είναι στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς αν θα τον ξεκινήσει ή όχι κόντρα στον «Δικέφαλο».

Ο Σισέ δηλώνει έτοιμος. Αν πάρει φανέλα βασικού, τότε ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του και όχι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Η τελική απόφαση του Μαρτίνς θα παρθεί το μεσημέρι της Κυριακής (3/4). Προφανώς θα κάνει και κάποια τελευταία τεστάκια ο Πορτογάλος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, φαίνεται ότι όλες είναι «κλειδωμένες» πλην του παρτενέρ του Εμβιλά στα χαφ. Ο Μπουχαλάκης δείχνει να έχει το προβάδισμα έναντι του Μαντί Καμαρά.

Εν ολίγοις, ο Βατσλίκ θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαλά, Σισέ ή Σωκράτη, Μανωλά και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και ένας εκ των Μπουχαλάκη (φαβορί) ή Μαντί Καμαρά θα είναι δίδυμο στα χαφ και η τριάδα που θα πλαισιώνει τον Ελ Αραμπί θα αποτελείται από τους Αγκιμπού - Μασούρα στα «φτερά» και τον Ζοάο Καρβάλιο πίσω από τον Μαροκινό.