Αναστασίου: «Ξεχάσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, με τέτοια νοοτροπία δεν πάμε πουθενά» (vid)

Πλήρως απογοητευμένος με την εικόνα του Παναιτωλικού στο ματς της Ριζούπολης εμφανίστηκε μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Ξεχάσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, με τέτοια νοοτροπία δεν πάμε πουθενά» (vid)

«Σκασμένος» ήταν ο Γιάννης Αναστασίου με την ήττα του Παναιτωλικού από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Στο σχόλιό του μετά το παιχνίδι ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε σχετικά:

«Εμείς με αυτήν την νοοτροπία δεν πάμε πουθενά. Όταν λέμε να κάνουμε τα βασικά πράγματα και δεν δείχνουμε διάθεση να τα κάνουμε ως σύνολο, δείχνουμε ότι έχουμε τρομερό πρόβλημα νοοτροπίας. Είναι στο χέρι ματς να τα αλλάξουμε, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις αδικούμε τους εαυτούς μας και υποβαθμίζουμε την προσπάθειά μας στην κανονική διάρκεια. Υπάρχει χαλάρωση, αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να χαλαρώνουμε.

Πρέπει να είμαστε στα κόκκινα. Δυστυχώς σήμερα ήταν απογοητευτικό. Ξέραμε ότι ο Απόλλων θα πήγαινε στη δύναμη και στις στατικές φάσεις και παρασυρθήκαμε από τον αντίπαλο, αντί να κοιτάξουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Κάναμε αλλαγές για να αλλάξουμε την εικόνα μας, αλλά πέσαμε στην παγίδα. Δεν πήραμε τίποτα από κανέναν και ξεχάσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».