ΑΕΚ: Στο κανονικό πρόγραμμα κι οι Λιβάι Γκαρσία - Τσούμπερ

Οι δύο τελευταίοι διεθνείς της ΑΕΚ που επέστρεψαν στα Σπάτα, Λιβάι Γκαρσία και Στίβεν Τσούμπερ, ενσωματώθηκαν στο προπονητικό πρόγραμμα των υπολοίπων και τέθηκαν στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τον Κυριακάτικο (03/04, 20.00) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο «Καραϊσκάκη».

ΑΕΚ: Στο κανονικό πρόγραμμα κι οι Λιβάι Γκαρσία - Τσούμπερ

Λιβάι Γκαρσία και Στίβεν Τσούμπερ ήταν οι τελευταίοι, χρονικά, διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ που επέστρεψαν στην βάση τους.

Την Πέμπτη (31/03) λοιπόν επιδόθηκαν σε αποκατάσταση και την Παρασκευή (01/04) μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, μ' αποτέλεσμα να είναι στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (03/04, 20.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αντίθετα με τους προαναφερθέντες σε ατομικό πρόγραμμα επιδόθηκαν οι Τζαβέλλας (πρόβλημα στο δικέφαλο από το ματς της Εθνικής με τη Ρουμανία) και Σιμόες (επιβαρυμένη ποδοσκνημική) που έχουν τεθεί εκτός για το ματς με τους «ερυθρολεύκους».

Το ίδιο ισχύει και για τον Ανσαριφάρντ που δεν προπονήθηκε, για ακόμη μία ημέρα, λόγω του προβλήματος στο μάτι, υπό τον φόβο νέου τραυματισμού.

Η Σαββατιάτικη (02/04) προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στα Σπάτα και μετά το πέρας της ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον Κυριακάτικο μεγάλο αγώνα