ΑΕΚ: «Μέσα» όλοι οι διεθνείς, αλλά και τρεις (Σιμόες, Τζαβέλλας, Ανσαριφάρντ) «έξω» για «Καραϊσκάκη»

Η προπόνηση της ΑΕΚ, την Πέμπτη (31/03) συνδυάστηκε με την επιστροφή των τελευταίων διεθνών (Τσούμπερ και Γκαρσία), αλλά και τη νέα απουσία από το πρόγραμμα των Σιμόες, Τζαβέλλα κι Ανσαριφάρντ που ουσιαστικά δεν υπολογίζεται για τον Κυριακάτικο αγώνα (03/04, 20.00) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη»

ΑΕΚ: «Μέσα» όλοι οι διεθνείς, αλλά και τρεις (Σιμόες, Τζαβέλλας, Ανσαριφάρντ) «έξω» για «Καραϊσκάκη»

Ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες ειδήσεις για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, τους ιθύνοντες και τους φίλους της ΑΕΚ επεφύλλασε η προπόνηση της Πέμπτης (31/03).

Σ' αυτή έκαναν την επανεμφάνιση τους οι τελευταίοι διεθνείς που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές του ομάδες (Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία) κι οι οποίοι επανεντάχθηκαν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Τρεις ακόμη διεθνείς, που είχαν επανακάμψει την Τετάρτη (30/03), οι Μιλάντ Μοχαμάντι, Εχσάν Χατζισαφί και Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ επανεντάχθηκαν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Από την άλλη, όπως και στην προπόνηση της προηγούμενης ημέρας έτσι και σ' αυτήν δεν συμμετείχαν οι Τζαβέλλας, Σιμόες κι Ανσαριφάρντ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας γυμνάστηκε ατομικά (λόγω του προβλήματος στο δικέφαλο), ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία (εξαιτίας της επιβαρημένης ποδοκνημικής του), ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν προπονήθηκε (υπό τον φόβο νέου τραυματισμού στο μάτι).

Και για τους τρεις οι πιθανότητες ν' αγωνιστούν κατά του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Κυριακή (03/04, 20.00) έχουν ουσιαστικά εκμηδενιστεί.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη στις 11.30.