Ολυμπιακός: Γεμίζει το Ρέντη, μπαίνει και ο Μασούρας

Σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχεται το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, αφού επιστρέφουν οι διεθνείς και μπαίνει στο πρόγραμμα και ο Μασούρας.

Ολυμπιακός: Γεμίζει το Ρέντη, μπαίνει και ο Μασούρας

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινούνται στον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε το πρωί στον Ρέντη και έδωσε τα σύνθημα για τον αγώνα της Κυριακής (3/4) με τους "κιτρινόμαυρους". Σιγά-σιγά και το Ρέντη αρχίζει να βρίσκει τους κανονικούς του ρυθμούς. Το προπονητήριο όλες αυτές τις ημέρες ήταν άδειο λόγω της απουσίας των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Πλέον οι γεμίζει και από την Πέμπτη θα είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Ήδη στην προπόνηση της Τετάρτης βρίσκονταν στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού οι Έλληνες διεθνείς. Μπουχαλάκης, Σουρλής και Τζολάκης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και γύρισαν στον Ρέντη. Από την Πέμπτη (31/3) όλοι τους θα ξεκινήσουν κανονικά προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Πέμπτη (31/3) αναμένεται να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και οι Τόμας Βατσλίκ, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Μίχαλ Καρμπόβνικ. Έτσι το προπονητήριο γεμίζει και οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς αυξάνονται για τις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Επίσης με ενδιαφέρον αναμένεται η προπόνηση της Πέμπτης (31/3), αφού σε αυτήν αναμένεται να πάρει μέρος ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος είχε μείνει εκτός λόγω κορονοϊού. Την Τετάρτη (30/3) ο Έλληνας εξτρέμ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.