ΑΕΚ: Χωρίς Ανσαριφάρντ κόντρα στον Ολυμπιακό, πρόβλημα και με τους Τζαβέλλα, Σιμόες

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ τέθηκε νοκ-άουτ από το Κυριακάτικο (3/4) ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω του προβλήματός του στο μάτι από… κομμάτι τούρτας! «Πονοκέφαλος» στην «Ένωση» και με τους Τζαβέλλα, Σιμόες.

ΑΕΚ: Χωρίς Ανσαριφάρντ κόντρα στον Ολυμπιακό, πρόβλημα και με τους Τζαβέλλα, Σιμόες

Δίχως τον Καρίμ Ανσαριφάρντ θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο Κυριακάτικο (3/4) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ιρανός επιθετικός επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, αποκόμισε ένα πρόβλημα στο μάτι, όταν κατά την διάρκεια ενός πάρτι οι συμπαίκτες του τον τραυμάτισαν… με ένα κομμάτι τούρτας!

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Ανσαριφάρντ υποβλήθηκε σε καθαρισμό από το ιατρικό επιτελείο του Ιράν, ωστόσο όταν επέστρεψε στα Σπάτα και εξετάστηκε από τους γιατρούς της ΑΕΚ, αποφασίστηκε να προφυλαχτεί για μερικές ημέρες.

Ο παίκτης θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και θα πρέπει να αποφεύγει τη σωματική επαφή.

Πέραν αυτών, πρόβλημα στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» ενόψει του αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας υπάρχει και με την πορεία της αποθεραπείας του Γιώργου Τζαβέλλα και του Αντρέ Σιμόες.

Ο πρώτος είναι τραυματίας στο δικέφαλο και θα χρειαστεί να δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα εξαιτίας της έντονης επιβάρυνσης στην ποδοκνημική.

Πολύ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον Σιμόες για να προλάβει το ντέρμπι, ενώ απομένουν μόλις τρεις προπονήσεις στην «Ένωση» πριν το μεγάλο παιχνίδι στο Φάληρο.

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ παραμένει ακόμα χωρίς νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια της στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, καθώς προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) με τον Παναθηναϊκό και την ήττα (0-1) από τον ΠΑΟΚ.