ΟΦΗ: Στο Μουντιάλ ο Επασί, τι έκαναν οι άλλοι διεθνείς

Ο Επασί είναι φυσικά το κεντρικό πρόσωπο στον ΟΦΗ με την πρόκριση του Καμερούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. 

ΟΦΗ: Στο Μουντιάλ ο Επασί, τι έκαναν οι άλλοι διεθνείς

Στο Κατάρ θα βρεθεί ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Επασί. Ο έμπειρος κίπερ με την εθνική ομάδα του Καμερούν πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ. Τι έκαναν οι άλλοι διεθνείς της ομάδας του Ηρακλείου.

«Την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πανηγυρίζει από χθες το βράδυ η Εθνική Καμερούν, η οποία έχοντας τον Devis Epassy στην αποστολή της, πήρε την πρόκριση, επικρατώντας της Αλγερίας στους αφρικανικούς αγώνες μπαράζ.

Αν και ο τερματοφύλακας της ομάδας μας δεν αγωνίστηκε σε αυτά τα δυο ματς, θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί από τον Νοέμβριο ως το Δεκέμβριο του 2022.

Στην βασική ενδεκάδα της χθεσινής (29/3) φιλικής αναμέτρησης του Λουξεμβούργου κόντρα στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη βρέθηκε ο Vahid Selimovic. Ο αμυντικός του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε όλο το α’ ημίχρονο, ενώ αντικαταστάθηκε πριν το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου.

Να σημειωθεί ότι στον πρώτο φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Βόρεια Ιρλανδία (25/3), o Vahid Selimovic δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Με τον Απόστολο Διαμαντή να αγωνίζεται ξανά με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Εθνική Ελπίδων επικράτησε με σκορ 4-0 επί του Λιχτενστάιν (25/3), όμως χθες (29/3) δεν στάθηκε τυχερή απέναντι στην Πορτογαλία, από την οποία ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, με τον αμυντικό της ομάδας μας να ξεκινά και πάλι βασικός και να αγωνίζεται μέχρι το 83ο λεπτό.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας έχασε έδαφος για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2023 και στα ματς που ακολουθούν, θα διεκδικήσει την πρόκριση από τη δεύτερη θέση».