ΟΦΗ: Δεν προπονήθηκε ο Μπαλογιάννης

Με ένα πρόβλημα συνεχίστηκε την Τετάρτη (30/3) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τη Λαμία. Κλινήρης ο Μπαλογιάννης

ΟΦΗ: Δεν προπονήθηκε ο Μπαλογιάννης

Χωρίς τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με αντίπαλο τη Λαμία (2/4, 16:00).

Ο ακραίος μπακ χαφ της ομάδας του Ηρακλείου ταλαιπωρείται από ίωση.

«Χωρίς τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη πραγματοποιήθηκε η σημερινή (30/3) προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με την Λαμία (2/4, 16:00).

Ο αμυντικός της ομάδας μας έμεινε εκτός, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Jonathan De Guzman ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Luc Castaignos ατομικό πρόγραμμα και ο Fjorin Durmishaj θεραπεία.

Στην προπόνηση, η οποία περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι, συμμετείχαν οι Γιώργος Γωνιωτάκης, Χρήστος Λέλεκας και Κώστας Χνάρης από την Κ19, ενώ για μια ακόμη ημέρα απουσίασαν οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic και Απόστολος Διαμαντής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (31/3), στις 10:30», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης (30/3) ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας που…καίγεται για τους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.