Ολυμπιακός: Η διακοπή ήρθε την καλύτερη στιγμή για τον Εμβιλά

Ευεργετική η διακοπή του πρωταθλήματος για τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος προορίζεται για βασικός και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (3/4).

Ολυμπιακός: Η διακοπή ήρθε την καλύτερη στιγμή για τον Εμβιλά

Ο Γιαν Εμβιλά ανυπομονούσε για τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς παίζει ασταμάτητα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο σε σημείο ακόμα και σε διάστημα 10 ημερών να παίξει τέσσερα 90λεπτα!

«Φόρτισε» τις μπαταρίες του ο Γάλλος, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα πήγε και λίγο πιο χαλαρά και πλέον έχει αποβάλει τα όποια βαρίδια από τα πόδια του για να ξαναπάρει φανέλα βασικού.

Θα είναι λοιπόν βασικός κόντρα και στην ΑΕΚ την Κυριακή (3/4). Ο Εμβιλά δείχνει αυτή τη στιγμή ακούνητος από το αρχικό σχήμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον θεωρεί «κολόνα» για τα χαφ, βάζοντας πότε δίπλα του τον Μαντί Καμαρά και πότε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι και ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Εμβιλά. Αν δεν ήταν ο Γάλλος, ο Ολυμπιακός πιθανότατα δεν θα κέρδιζε την ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δεν ήταν μόνο το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο 1-0 του Καραϊσκάκη και το οποίο σημείωσε στο 84’.

Ήταν η γενικότερη εικόνα του, καθώς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που είχαν διασωθεί σε μία όχι τόσο καλή βραδιά για τον Ολυμπιακό απέναντι σε μία ΑΕΚ που είχε αρκετά προβλήματα και τον Αργύρη Γιαννίκη με το ενάμισι πόδι εκτός Σπάτων.

Σε γενικές γραμμές ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές την Κυριακή (3/4). Θα περιμένει φυσικά πρώτα την επιστροφή όλων των διεθνών, αλλά καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Ολυμπιακός που θα εμφανιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, δεν θα είναι ένας Ολυμπιακός που θα έχει κάποια σούπερ έκπληξη στην ενδεκάδα του.