Ολυμπιακός: Εξ αρχής έμαθε τα πάντα για τον σύλλογο ο Καμπελά

Στην Γαλλία λένε ότι οι Βαλμπουενά και Εμβιλά προσπαθούν να «ψήσουν» τον Ρεμί Καμπελά να πιάσει... λιμάνι, αλλά στην πραγματικότητα από την πρώτη στιγμή γνωρίζει τα πάντα για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Εξ αρχής έμαθε τα πάντα για τον σύλλογο ο Καμπελά

Ο Ρεμί Καμπελά δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφασή του για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του από 1η Ιουλίου. Μπήκαμε στην 29η Μαρτίου και ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ως προς τις προθέσεις του Γάλλου για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Την Δευτέρα (28/3) ένας Γάλλος δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Γιαν Εμβιλά προσπαθούν να «ψήσουν» τον Καμπελά να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή που τον προσέγγισε ο πρωταθλητής Ελλάδας, ο 32χρονος Γάλλος άσος φρόντισε να μάθει τα πάντα για τον σύλλογο, την Αθήνα, τον Πειραιά και την χώρα μας.

Για το αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού έχει μία εικόνα από τις μονομαχίες που είχε δώσει προ τριετίας, φορώντας τη φανέλα της Κράσνονταρ. Ξέρει το DNA των Πειραιωτών και για αυτό το λόγο όχι μόνο έχει απορρίψει την προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά την βλέπει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ξέρει ότι στον Ολυμπιακό δεν θα βρει μόνο ένα καλό συμβόλαιο, αλλά και την προοπτική του πρωταθλητισμού και της δίψας για ευρωπαϊκή διάκριση.

Τα όσα έγραφαν την Δευτέρα (28/3) οι Γάλλοι περί προσπάθειας των Βαλμπουενά και Εμβιλά, έρχονται με μία μικρή καθυστέρηση.

Ο Καμπελά έχει πλήρη εικόνα για το τι σημαίνει Ολυμπιακός. Και αυτό που αναμένουμε πλέον είναι την τελική απόφαση και τίποτα περισσότερο. Πάντως, όσο περνούν οι μέρες ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες.