Οι όμιλοι του Europa League και η ενίσχυση

Πρώτος και μεγάλος στόχος η πρόκριση επί της Λουκέρνης, αλλά παράλληλα γίνεται δουλειά και για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι όμιλοι του Europa League και η ενίσχυση

Με την απόκτηση του Μπίμπαρς Νάτχο ο Ολυμπιακός πρόσθεσε στη μηχανή του έναν ποδοσφαιριστή που του έλειπε και από τον οποίο περιμένει να δώσει σημαντικές λύσεις στη μεσαία του γραμμή. Οι μεταγραφές, ωστόσο δεν σταματούν με την απόκτηση του Ισραηλινού χαφ.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή ρίχνει το βάρος του στο παιχνίδι με τη Λουκέρνη και στην προσπάθεια του να μπει στους ομίλους του Europa League. Είναι σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά να κάνει μία καλή ευρωπαϊκή χρονιά. Μη ξεχνάμε πως σβήνει η καλή του σεζόν και πλέον θα κουβαλάει στις κληρώσεις αυτή που ολοκληρώθηκε και η οποία ήταν κάκιστη.

Το επιτελείο των «ερυθρόλευκων», ωστόσο συνεχίζει να κάνει την ανάλογη προετοιμασία για την ενίσχυση. Ο Γκιγιέρμε είναι ένας παίκτης που απασχολεί τους Πειραιώτες για το «6», ενώ και ο Άγκου της Πόρτο βρίσκεται στο προσκήνιο. Στη Γαλλία υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο Μπορντό, Μαρσέιγ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον παίκτη της Πόρτο για την οποία θα ήταν ιδανικό να τον πουλήσει με 4,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα στην Ισπανία γίνεται ξανά αναφορά στον Κουεγιάρ. Ο Ολυμπιακός θα πάρει τερματοφύλακα, αλλά αυτή τη στιγμή «καίει» η Λουκέρνη. Ο πορτιέρο της Λεγανές βρίσκεται στο… στόχαστρο και οι Ίβηρες γράφουν πως θα καταλήξει στον Πειραιά.

Επιπλέον μη ξεχνάμε πως θέμα υπάρχει και στην επίθεση με τον Χασάν να έχει επανέλθει στο προσκήνιο. Βέβαια, εκεί είναι πολύπλοκη η κατάσταση αφού θα πρέπει να παραχωρηθεί ο Ανσαριφάρντ για να προχωρήσει η μεταγραφή. Επίσης μην αποκλείσουμε κι άλλες αλλαγές στο ρόστερ αν υπάρξουν αποχωρήσεις.