Ολυμπιακός: Ρυθμό ο Αγκιμπού, επιστροφή Γκάρι

Έπαιξαν με την Γουινέα στο Βέλγιο οι Αγκιμπού και Κανέ, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει ξεκούραστος και νωρίτερα. 

Ολυμπιακός: Ρυθμό ο Αγκιμπού, επιστροφή Γκάρι

Ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Μαμαντού Κανέ αγωνίστηκαν (ο πρώτος βασικός, έγινε αλλαγή, ο δεύτερος μπήκε στην επανάληψη) στο φιλικό της Γουινέας με την Ν. Αφρική στο Κορτράικ του Βελγίου (0-0). Με τους παίκτες του Ολυμπιακού να αποφεύγουν και αυτοί, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες, τα ταξίδια στην Αφρική, ενώ έχουν ακόμη ένα φιλικό προτού επιστρέψουν στην Ελλάδα εναντίον της Ζάμπια.

Αυτός που επίσης δεν έπαιξε παρά μόνο μισή ώρα στα φιλικά της Εθνικής του, ο Γκάρι Ροντρίγκες, θα γυρίσει νωρίτερα από το αναμενόμενο στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (3/4) για τα play off της Super League.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε μπει αλλαγή στο πρώτο φιλικό στην Ορλεάνη της Γαλλίας (2-0 την Γουαδελούπη), ενώ στο 6-0 επί του Λιχτενστάιν στην Μούρθια της Ισπανίας δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου. Μάλιστα ήρθε σε συνεννόηση με την ομοσπονδία της χώρας του και δεν θα μείνει στην Μούρθια για το ματς της Δευτέρας (28/3) με το Σαν Μαρίνο και θα είναι παρών στον Ρέντη με την επανέναρξη των προπονήσεων του Ολυμπιακού.