Ολυμπιακός: Δίχως βάση μπαράζ σεναρίων για Φενέρμπαχτσε και Σισέ

Η Λιλ όντως έχει φτιάξει φάκελο για τον Παπέ Σισέ και οι Τούρκοι βρήκαν ευκαιρία να φτιάξουν σενάρια περί προσπάθεια των Γάλλων να μπουν σφήνα στην... Φενέρμπαχτσε. Σενάριο που δεν έχει ρεαλιστική βάση. 

Ολυμπιακός: Δίχως βάση μπαράζ σεναρίων για Φενέρμπαχτσε και Σισέ

Πάλι είχαμε νέα σενάρια στην Τουρκία για την Φενέρμπαχτσε και τον Σισέ. Δεν υπάρχει κανένα θέμα των «καναρινιών» της Πόλης με τον Σενεγαλέζο στόπερ. Και δεν πρόκειται να υπάρξει... Ακόμα και σούπερ πρόταση να έρθει (που λέει ο λόγος), δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί ο Ολυμπιακός να τον στείλει στην Κωνσταντινούπολη, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Σισέ δεν θέλει να ακούει για τουρκικό πρωτάθλημα.

Δεν το έχει κρύψει σε δηλώσεις του ότι το όνειρό του είναι να παίξει κάποια στιγμή στην Αγγλία. Αν αξίζει κάτι απ’ όλα όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό στην Τουρκία για τον Σισέ, είναι το ρεπορτάζ τους για την Λιλ.

Βέβαια, γράφουν ότι η Λιλ επιχειρεί να μπει σφήνα στην προσπάθεια της Φενέρ για να τον αποκτήσει. Ας κρατήσουμε λοιπόν μόνο το θέμα της Λιλ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας όντως εξετάζουν την περίπτωση του Σισέ.

Δεν καίγονται να κάνουν κίνηση την 1η Ιουνίου, αλλά αν αποφασιστεί να πουλήσουν έναν από τους στόπερ τους, τότε ο Αφρικανός άσος του Ολυμπιακού θα βρεθεί σε περίοπτη θέση. Κύκλοι μάνατζερ είναι σίγουροι ότι θα γίνει κίνηση από την Λιλ. Το αν θα απαντήσει θετικά ο Ολυμπιακός είναι μία άλλη συζήτηση. Δεν είναι και ο πιο εύκολος διαπραγματευτής ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Πάντως, αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί στην παρούσα φάση, είναι ότι όσα γράφονται για την Φενέρμπαχτσε είναι σενάρια και τίποτα περισσότερο.