Ολυμπιακός: Πλησιάζει η μέρα της απόφασης του Καμπελά

Έφυγε οριστικά από τη μέση η Μονπελιέ και ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός χαφ εξετάζει την προσφορά του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πλησιάζει η μέρα της απόφασης του Καμπελά

Οργιάζει τις τελευταίες μέρες ο γαλλικός Τύπος. Πολλές οι αναφορές του πλέον ότι ο Ρεμί Καμπελά σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική του Ολυμπιακού. Από άλλες πηγές προκύπτει ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται στην... πολ ποζίσιον για την απόκτησή του. Καλό είναι να μην βιαζόμαστε, από τη στιγμή κιόλας που ο 32χρονος Γάλλος άσος έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και έχει πει ότι θα πάρει τις αποφάσεις του στο τέλος του μήνα. Πλησιάζουμε με λίγα λόγια στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Γαλλία, οι πρωταθλητές Ελλάδας τού προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο, αλλά και αυτό που ψάχνει σε αγωνιστικό επίπεδο και προοπτική: Τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Καμπελά δεν το έχει κρύψει στις κατά καιρούς δηλώσεις του ότι θέλει να παίξει για δύο-τρία χρόνια ακόμα σε πολύ υψηλό επίπεδο και αν είναι δυνατόν κιόλας, να ξαναβρεθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν βγει για τις υπόλοιπες προσφορές που έχει στα χέρια του από συλλόγους κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Πάντως μία-μία βγαίνουν από τη μέση διάφορες ομάδες. Όπως για παράδειγμα η Μονπελιέ, καθώς ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Λορέν Νικολέν έκανε δηλώσεις και ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να αποκτηθεί από την ομάδα του αυτή τη στιγμή.

Ο Καμπελά βρίσκεται στο Μονπελιέ, ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης και από μέρα σε μέρα αναμένεται η απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για την ιστορία, ακόμα και σήμερα αν κλείσει σε ομάδα, δεν θα μπορεί λόγω του τραυματισμού του να παίξει μέχρι το Πάσχα. Θέλει τρεις-τέσσερις εβδομάδες για να επανέλθει πλήρως και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.