Παναιτωλικός: «Η λάσπη που κάποιοι πετούν, θα γυρίσει πάνω τους»

Ανακοίνωση δεν υπήρξε από την ΠΑΕ Παναιτωλικός, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας είναι ξεκάθαροι για το θέμα που έχει προκύψει για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για τον σύλλογο, υποστηρίζουν στο Αγρίνιο.  

Παναιτωλικός: «Η λάσπη που κάποιοι πετούν, θα γυρίσει πάνω τους»

Στον Παναιτωλικό δεν προχώρησαν σε κάποια ανακοίνωση για το ζήτημα που προέκυψε με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ (κανονική περίοδος).

Οι άνθρωποι όμως της ομάδας του Αγρινίου είναι ξεκάθαροι: «Ο Παναιτωλικός προστατεύεται από την πιο ισχυρή ασπίδα. Τις αρχές και αξίες που απαρέγκλιτα υπηρετεί. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις. Με επιμονή και συνέπεια. Τι σημαίνει Παναιτωλικός σε θέματα ηθικής και ακεραιότητας, το γνωρίζουν άπαντες.

Περιμένοντας επίσημη ενημέρωση, θα επαναλάβουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη και είμαστε στη διάθεση κάθε αρχής, έτοιμοι να συνεισφέρουμε να λάμψει η αλήθεια. Ο Παναιτωλικός ήταν, είναι και θα παραμείνει έμπρακτα, σταθερός στις αρχές του. Ας είναι βέβαιοι οι φίλοι του ότι η λάσπη που κάποιοι πετούν, θα γυρίσει πάνω τους».

Στο Αγρίνιο ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για την ομάδα. «Καμία ανησυχία», λένε χαρακτηριστικά και φυσικά αναμένουν με τη σειρά τους τις εξελίξεις.