Μαρτίνς: «Περήφανος για τα 209 ματς στον γίγαντα Ολυμπιακό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε για μία ακόμη φορά τη χαρά του για το ρεκόρ των 209 αγώνων στον Ολυμπιακό, ενώ έγιναν γνωστά τα πέντε καλύτερα παιχνίδια με τον Πορτογάλο όπως τα ψήφισε ο κόσμος. 

Μαρτίνς: «Περήφανος για τα 209 ματς στον γίγαντα Ολυμπιακό»

Για μία ακόμη φορά ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του έχει προκαλέσει το ρεκόρ των 209 αγώνων στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που είχε οργανώσει στο Instagram με αφορμή αυτή την επιτυχία.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ψήφισε ως καλύτερα ματς με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο αυτά με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και τη μεγάλη νίκη-πρόκριση με 2-1, το 3-1 επί της Μίλαν επίσης με σπουδαία πρόκριση για το κλαμπ, το 4-0 με την Κράσνονταρ, το περσινό 4-1 στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και το φετινό 3-0 στην Τουρκία με την Φενερμπαχτσέ.

«Θυμόμαστε τα 5 καλύτερα παιχνίδια της ομάδας μας, όπως εσείς τα επιλέξατε ανάμεσα στα 209 παιχνίδια που υπερήφανα ήμουν προπονητής ενός γίγαντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Συγχαρητήρια στον νικητή, η φανέλα είναι δική σου! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή και τα σχόλιά σας. Συνεχίζουμε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί», έγραψε ο Πέδρο Μαρτίνς στον λογαριασμό του χαρίζοντας μία φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 209. .